VINS Hi ha 5 productes.

Comprar vi a bon preu, és l'objectiu dels nostres clients, i per a això seleccionem els vins dels cellers amb millor relació qualitat-preu.

Sotscategories

 • EL TANINO

  Comprar venir el tanino

  El celler El Taní es va fundar gener de 2006 i està integrada per socis dels municipis d'Hoya Gonzalo, Chinchilla de Montearagón, Bonete i Pou Cañada, que produeixen uns 3 milions de quilograms de raïm, dels quals, el 80% pertanyen a la varietat Garnatxa Tintorera, i la resta està dividit entre les varietats negres Syrah, Petit Verdot, Merlot, Cabernet Sauvignon i les blanques Sauvignon Blanc, Macabeu i Chardonnay.

 • EL SECRETO DE CANDELA

  Comprar albariño és comprar El secret de Candela, vi amb denominació d'origen "Rias Baixas".

 • PAGO CASA DEL BLANCO

  Comprar vi Pagament Casa de l'Blanco.


  Situada a Manzanares, el cor de la taca, abasta més de 150 añosviendo passar gents treballadores, lluites polítiques, temporals, gelades, anys d'assossec trencats per guerres infames, etc ...

  L'essència de la finca de Pagament Casa de l'Blanco segueix intacta: estimar i conrear la pròpia terra, a l'empara de la modernitat i de l'evolució.

 • BODEGAS MANVI

  Els vins del celler Manvi són vins joves de gran personalitat, amb una excel·lent relació qualitat-preu.


  En l'actualitat als comandaments del celler es troba la quarta generació de la família Beneito que continua l'elaboració dels seus vins respectant el coneixement i bon fer heretat ,. Amb l'arribada de la tecnologia, ha sabut introduir un estil de gestió modern, augmentant la qualitat, i el bon servei.

Mostrant 1 - 5 de 5 elements
Mostrant 1 - 5 de 5 elements

Follow us on Facebook